Inredning med en tanke bakom

Posted by on Nov 14, 2017 in Uncategorized | 0 comments

Det finns en inriktning i dag som pratar om att vi ska grounda oss, det vill säga gå barfota på jord och gräs för att på så sätt komma åt naturens kraft och låta den flöda upp i vår egen varelse. Eftersom det är bra för fötternas muskulatur yogar vi barfota och det har också kommit barfotaskor till löpning de senaste åren. Det är alltså bra med bara fötter. I hemmen inreder vi med soffor och stolar vilket gör att vi sitter mycket om kvällarna, och på kontoren då vi har ståbord kan vi inte ta av oss skorna på grund av företagens dresscode. Så vad ska vi göra? Jag funderade ett tag och lösningen för min del blev att jag köpte ny matta och lade på golvet i vardagsrummet. Mattan är mjuk och vacker och jag står numera på den och lyssnar på musik och känner mig mer energisk än om jag sitter. Och det är inte bara jag som gillar den…

Francis Bacon älskar att ligga på mattan

(Visited 1 times, 1 visits today)