Teoretisk filosofi: Logik

Posted by on feb 14, 2018 in Uncategorized | 0 comments

Filosof betyder vän av visdom. Ibland skulle jag verkligen vilja ta mig ett snack med den där Aristoteles om logik. Det är definitivt inte alla företag som bedriver försäljning av bildelar som förstår begreppet logik. Timmarna vid datorn kan sannerligen bli långa såvida man inte redan vet vad varenda liten del på bilen heter och dess funktion. Jag tillhör kategorin ”tummen mitt i näven” så det verkade inte bli en enkel match. Jag svor över bristen på logik och lämnade uppgivet både en och två säljsidor. På tredje försökte hittade jag ett företag som var vän av logik som räddade både min kväll och min bil. Köpte billiga bildelar i form av nya bromsskivor till min Volvo V70 och inte bara det. Jag fick tips och hjälp via hemsidan hur jag praktiskt skulle gå till väga vid bytet. Finns även handböcker till olika bilmodeller som kan vara bra att ha om man inte fick med vid bilköpet!

En rostig bil

(Visited 1 times, 1 visits today)